Karate, MMA, Kickboksen, Zaktraining (Heavy Bag), Judo en Muay Thai wedstrijd training lessen bij Nakama Gym te Harderwijk en Ermelo

Wat is Mixed Martial Arts (MMA)?
MMA is niets anders dan een mengeling van verschillende vechtsporten. Door verschillende technieken te combineren is MMA ontstaan, een vechtsport die zeer effectief en compleet is. De onderliggende gedachte is dat de MMA-beoefenaar niet alleen op de mat of in de ring sterker wordt, maar ook beter opgewassen zal zijn tegen problemen in het dagelijks leven.

Zelfbeheersing, respect, correct gedrag en loyaliteit zijn voor ons belangrijk. Onze MMA-training bestaat uit een warming-up, techniektraining, sparren met andere deelnemers en een cooling down.

Fasen binnen MMA

  • MMA is in te delen in 3 fasen: de vrije bewegingsfase, de clinch-fase en de grondfase
  • De vrije bewegingsfase bestaat uit staande vechttechnieken, o.a. boks- en karatetechnieken
  • De clinch-fase bestaat uit clinch- en werptechnieken, o.a. het Thai boksen of worstelen
  • De grondfase bestaat uit grond vechttechnieken, o.a. het Braziliaans jiu jitsu of judo

Voor wie is MMA?

Onze trainingen zijn zeer geschikt voor personen die geen ervaring hebben met MMA, maar ook voor gevorderden. Het doel van onze werkwijze is iedereen die geïnteresseerd is in MMA zo breed en compleet mogelijk te onderwijzen. Onze groep bestaat uit absolute beginners, recreanten en gevorderden. Deelnemers dienen 15 jaar of ouder te zijn. Deelname minderjarigen uitsluitend met schriftelijke toestemming van ouders/verzorgers.

Enthousiast geworden om eens te proeven aan deze sport?

Meld je dan aan voor een PROEFLES bij Nakama-Gym in Harderwijk.

Deel deze pagina: