Karate, MMA, Kickboksen, Zaktraining (Heavy Bag), Judo en Muay Thai wedstrijd training lessen bij Nakama Gym te Harderwijk en Ermelo

Kickboksen bij Nakama
Ladies ONLY, kickboksen voor jeugd (vanaf 5 jaar), kickboksen voor recreanten... slechts een kleine opsomming van de trainingen die wij op het gebied van kickboksen verzorgen. Als NAKAMA-Gym staan wij voor hoogwaardige kwaliteit, dit is terug te zien in onze trainingsmethodieken en -technieken.

Wij durven ons dan ook de BESTE in de regio te noemen op gebied van kickboksen.

Kickboksen recreatief (VOOR JEUGD & VOLWASSENEN)

Een training kickboksen is net als leren autorijden. Je moet eerst weten waar de rem en het stuur zitten alvorens je het gaspedaal volledig intrapt! Leren trappen, stoten en je knieën gebruiken. Het lijkt veel, maar het gaat allemaal volgens een heel logische trainingsmethodiek.

Natuurlijk heb je ook voor een training kickboksen een goede conditie nodig, maar die krijg je vanzelf wanneer je eenmaal met deze sport begint. Het zal namelijk niet snel gebeuren dat je met een droog t-shirt de gym verlaat! 

Muay Thai/kickboksen is een contactsport. Daarom is het verplicht om bij iedere training kickboksen beschermmateriaal te dragen. Scheenbeschermers, mondbeschermer, handschoenen koop daarom je materiaal bij de gym of vraag advies. Veiligheid van de deelnemer staat bij ons altijd voorop, ongeacht je niveau!

Kickboksen voor wedstrijden (VOOR JEUGD & VOLWASSENEN)

We bieden naast het gewoon leren van het kickboksen ook de mogelijkheid voor de echte waaghalzen om te trainen voor de RING. Dit doen we als team, want dit is de kracht van Nakama. Eén persoon alleen maakt je nog geen kampioen, in de trainingen voor wedstrijden trainen ook gevorderden mee, die wel van een extra uitdaging houden in de training maar niet persé de ring in willen. Samen zorgen we dus voor een hoge kwaliteit van trainen om de vechters klaar te stomen voor hun spectaculaire avontuur.

Kickboksen voor dames

Heb je altijd al willen kickboksen, maar was de drempel te hoog vanwege de aanwezigheid van grote sterke mannen? Dan zijn onze lessen misschien iets voor jou. 

De groep is laagdrempelig en er heerst een relaxte, vriendelijke sfeer. De lessen bestaan vooral uit een dynamische training, waarin kickbokstechnieken worden gecombineerd met een intensieve cardio-training. Ideaal om jezelf te leren verdedigen en tegelijkertijd fit en sterk van geest te worden. Kickboksen versterkt je conditie, zelfvertrouwen, en lenigheid. Daarnaast werk je ook aan je spieren, die verstevigd worden.

Enthousiast geworden om eens te proeven aan deze sport?

Meld je dan aan voor een PROEFLES bij Nakama-Gym in Harderwijk

Deel deze pagina: