Kickboksen, MMA, Zaktraining (Heavy Bag), Judo en Muay Thai wedstrijd training lessen bij Nakama Gym te Harderwijk en Ermelo

Zaktraining (Heavy Bag Workout)

Zaktraining, of Heavy Bag Workout, is een complete full body workout waarbij je zowel lichaam als geest laat werken. De zaktraining kan gezien worden als de cardio-apparatuur die we kennen binnen de reguliere fitness, alleen ligt de trainingsintensiteit hoger door de afgemeten intervalperiodes

Lees meer...

Wat is Mixed Martial Arts (MMA)?
MMA is niets anders dan een mengeling van verschillende vechtsporten. Door verschillende technieken te combineren is MMA ontstaan, een vechtsport die zeer effectief en compleet is. De onderliggende gedachte is dat de MMA-beoefenaar niet alleen op de mat of in de ring sterker wordt, maar ook beter opgewassen zal zijn tegen problemen in het dagelijks leven.

Lees meer...

Kickboksen bij Nakama
Ladies ONLY, kickboksen voor jeugd (vanaf 5 jaar), kickboksen voor recreanten... slechts een kleine opsomming van de trainingen die wij op het gebied van kickboksen verzorgen. Als NAKAMA-Gym staan wij voor hoogwaardige kwaliteit, dit is terug te zien in onze trainingsmethodieken en -technieken.

Lees meer...

Judo bij Nakama
Nakama gym geeft judo met net even dat beetje extra wat onze judo speciaal maakt. Bij Nakama letten wij er op dat kinderen leren omgaan met grenzen aangeven en herkennen. Om dat te kunnen, leren we de judoka's wat respect is en het wel bekende "ho stop".

Lees meer...

Deel deze pagina: