Kickboksen, MMA, Zaktraining (Heavy Bag), Judo en Muay Thai wedstrijd training lessen bij Nakama Gym te Harderwijk en Ermelo

Judo met Zorg is voor alle mensen die behoefte hebben aan wat extra “zorg” of dit nou met een lichamelijke, geestelijke en meervoudige beperking is of dat je gewoon meet tijd en aandacht nodig hebt. Judo is een sport waarbij lichamelijk contact heel gewoon is, je mag hierbij de ander geen pijn doen. De vaste regel is dan ook: “Judo is fijn zonder pijn”.

Lees meer...

Kickboksen met zorg kan het best beschreven worden als een combinatie van het traditionele boksen (stoten) en karate (trappen). Met kickbokslessen ontwikkel je je conditie, kracht en coördinatie, tijdens het trainen stimuleer je de linker en rechter hersen helften en “dwingen” we ze om intensief samen te werken.

Lees meer...

Wat zijn emoties?

Een emotie wordt vaak omschreven als een innerlijke beleving of gevoel van bijvoorbeeld vreugde, angst, boosheid of verdriet dat door een bepaalde situatie kan worden opgeroepen of spontaan kan optreden.

Lees meer...

"Agressie is gedrag wat iemand inzet om - bewust of onbewust – iets kapot te maken, een ander schade toe te brengen en/of duidelijk te maken wat hij of zei wel of niet wil." (Peter Spelbos, 2008)

Agressie is een emotie, waarbij een Emotie Regulatie Therapie (ERT) kan helpen. Bij agressie wordt er echter gesproken over Agressie Regulatie Therapie (ART).

Lees meer...

Informatie over Individuele Sportbegeleiding volgt binnenkort.

Lees meer...

Deel deze pagina: