Karate, MMA, Kickboksen, Zaktraining (Heavy Bag), Judo en Muay Thai wedstrijd training lessen bij Nakama Gym te Harderwijk en Ermelo

De oorsprong van NAKAMA-Gym vind dan ook zijn weg uit het Japanse woord. Omdat mensen om John heen ook een voorliefde hadden voor martial arts (kickboksen en later ook MMA), maar zich vaak niet konden vinden in de sfeer van een sportschool, is hij met een paar man sterk begonnen met trainen in Ermelo. Sommigen verlieten de groep weer, omdat het toch niet was wat ze zochten. Maar de groep die overbleef, bleef trouw aan waarin ze geloofden:

“Uitgroeien tot een gym met eigen locatie”

Naarmate de tijd versteek kwamen er steeds vaker weer vrienden van vrienden mee. Die toch even wilden kijken en proeven aan de sfeer die er binnen de groep heerste. Vele van deze vrienden zijn zelf weer blijven hangen en hebben weer hun vrienden meegebracht.  Binnen NAKAMA zijn er veel onderlinge vriendschappen wat een gezellige en relaxte sfeer met zich mee brengt. Wij stimuleren elkaar om het beste uit onszelf te halen en onze doelen na te streven.

Regelmatig krijgen we terug van de mensen die niet via vrienden binnen gekomen zijn, dat ze zo open ontvangen zijn door de groep en zich een deel voelen van de groep.

NAKAMA is opgericht op 1 januari 2011

Deel deze pagina: