Kickboksen, MMA, Zaktraining (Heavy Bag), Judo en Muay Thai wedstrijd training lessen bij Nakama Gym te Harderwijk en Ermelo

仲間 NAKAMA:
Is een Japanse benaming voor: kameraad,  vriend; medestander, groep, soortgenoot.

NAKAMA GYM is een sportschool waar mensen samenkomen om actief bezig te zijn met sport. Wij zijn actief in de vlgende lessen en trainingen: kickboksen/muay thai, judo, karate en MMA (Mixed Martial Arts). NAKAMA is sterk geworden en gegroeid door de vriendschappelijke manier van omgang met elkaar.

Lees meer...

John Kuipers (1987) gaat creatief, energiek en innovatief te werk. In zijn werk en als mens merk je dat hij gedreven wordt door 'waar een wil is, is een weg'. En als het niet wil zoals het moet? 'Dan moet het maar zoals het wil'.

John is in hart en nieren een trainer, die altijd op zoek is om de ander in zijn kracht te zetten.

Lees meer...

Bij NAKAMA kun je heerlijk aan de bak met Kickboksen en MMA (Mixed Martial Arts). Waarin iedereen op zijn eigen niveau en doelstelling kan trainen zoals:

  • Intensieve sportbegeleiding:
    Wij helpen je om jezelf doelen te stellen en deze te bereiken. Denk aan afvallen, conditie verbeteren, zelfvertrouwen opbouwen etc.

Lees meer...

De oorsprong van NAKAMA-Gym vind dan ook zijn weg uit het Japanse woord. Omdat mensen om John heen ook een voorliefde hadden voor martial arts (kickboksen en later ook MMA), maar zich vaak niet konden vinden in de sfeer van een sportschool, is hij met een paar man sterk begonnen met trainen in Ermelo. Sommigen verlieten de groep weer, omdat het toch niet was wat ze zochten. Maar de groep die overbleef, bleef trouw aan waarin ze geloofden:

Lees meer...

Kickboksen is een martial art waarbij men met de handen en benen leert vechten en verdedigen. De sport kent zijn oorsprong in de Verenigde Staten en Japan, waar het begin jaren zeventig populair werd. In de Verenigde Staten is kickboksen ontstaan als systeem om verschillende vechtstijlen en vechtsporten met elkaar te laten meten.

Lees meer...

Deel deze pagina: