Kickboksen, MMA, Zaktraining (Heavy Bag), Judo en Muay Thai wedstrijd training lessen bij Nakama Gym te Harderwijk en Ermelo

Beste Nakama’s,

Zoals jullie bekend is zijn wij verhuisd naar ons nieuwe pand aan de Drielandendreef 34, dit willen wij graag met jullie vieren! (Zie afbeelding!)

Ook komt de kerst en het nieuwe jaar er weer aan, Nakama is van 23 december tot en met 6 januari gesloten. Voor onze wedstrijdvechters die opgegeven staan voor 8 februari is er mogelijkheid door te trainen in de vakantie. Informatie hierover volgt per Whatsapp.

Normaliter doen wij de nieuwjaar training op 1 januari, maar dit jaar zal deze nietplaats vinden. Dit omdat wij druk zijn met puntjes op de i voor de opening en jullie anders al het nieuws wat wij nog toe willen voegen al te zien krijgen, volgend jaar doen wij zéker weer een nieuw jaar training!

Ondertussen zijn wij ge-contact door veel sponsoren, hiervoor willen wij jullie onwijs bedanken! Heb je nog interesse in een bord aan de sponsormuur of hebben jullie een ander idee m.b.t. sponsoring? Dan horen wij dit graag voor 16 december zodat wij (hopelijk) kunnen realiseren dat al onze nieuwe sponsoren zichtbaar zijn in januari 2020!

Nakama Gym wens jullie fijne feestdagen en een onwijs gelukkig, gezond en natuurlijk sportief 2020!

Osu,

Sensei John

Deel deze pagina: