Karate, MMA, Kickboksen, Zaktraining (Heavy Bag), Judo en Muay Thai wedstrijd training lessen bij Nakama Gym te Harderwijk en Ermelo

Een dag die vroeg begon, we moesten om 8 uur op de sportschool Nakama-Gym, verzamelen om vervolgens naar de Europese kampioenschappen kickboksen in Duitsland toe te rijden. Een nieuwe ervaring kwam erbij die dag, namelijk een kickboks toernooi vechten. Maiky en ik hadden er zin in!

De weken ervoor hard gewerkt met een team van wedstrijdvechters om ons heen, circuit, sparren, veel specifieke trainingen gedaan.

Ongeveer om een uurtje of 10 uur aangekomen op de plek van bestemming: RWE Halle in Mulheim, hier begon het wachten, een grote mooie sporthal met 4 ringen in het midden, Maiky mocht in ring 3 gaan vechten en ik mocht in ring 1. Maiky mocht als eerst de ring in, dit werd lang wachten voor ons, maar gelukkig hadden we een mooie afleiding om naar andere gevechten te kijken. Rond 5 uur mocht Maiky, daarvoor goed warm geslagen en we waren er met z'n alle klaar voor. Helaas heeft die de 1e wedstrijd verloren. Hard gevochten, lange weg gehad maar helaas. De volgende is weer voor Maiky!

Om 6 uur mocht ik ring 1 in gaan, mijn eerste tegenstander was een Duitser, deze wedstrijd gewonnen in de 2e ronde op tko, de tegenstander gaf op.

De finale kwam eraan, met een kleine 5 minuten rust mochten we weer de ring in.

Ronde 1 lekker geknokt en deze ronde naar me toe gewonnen, eind ronde 2 kwam ik met een vliegende knie, helaas door een ongelukkige diskwalificatie 2de geworden.

Hier hield het toernooi op voor ons, tevreden kijken we wel terug naar wat voor pad we zijn ingegaan en weten we dat er nog vele wedstrijden/toernooien mogen komen.

Iedereen bedankt voor de inzet, support en steun.

Osu,

John van den Broek

Deel deze pagina: