Kickboksen, MMA, Zaktraining (Heavy Bag), Judo en Muay Thai wedstrijd training lessen bij Nakama Gym te Harderwijk en Ermelo

Beste Nakama’s,

Een paar huishoudelijke mededelingen:

8 juni vervalt de judoles en sparren

Acht juni hebben alle trainers AED/EHBO cursus. Hierdoor zullen de judoles en het uur sparren vervallen deze dag.

Nieuwe locatie Nakama Gym

Zoals jullie misschien al in de wandelgangen gehoord hebben gaan wij, Nakama Gym, verhuizen van locatie! Wij zijn hier ontzettend enthousiast over en kunnen niet wachten om bezig te gaan dit precies zo neer te zetten zoals wij het in ons hoofd hebben.

Vanaf 1 juli 2019 gaan wij beginnen met de verbouwing van ons nieuwe pand, hier zullen jullie als het goed is geen hinder van ondervinden. Op 1 september 2019 zullen wij van start gaan in het nieuwe pand, er zal nog een officiële opening plaats gaan vinden, de exacte datum zal nog volgen.

De nieuwe locatie zal zijn *tromgeroffel…* Drielandendreef 32/34 te Harderwijk.

Aanpassingen contributie

Sinds dat Nakama bestaat is er nog geen enkele keer een prijswijziging geweest, toch zijn wij nu op het punt gekomen dat wij de contributie gaan verhogen. Dit is niet omdat wij verhuizen, dit is omdat wij jullie nog meer willen bieden. Alle contributies zullen met €1,50 verhoogd worden, behalve die van de zorggroepen en het onbeperkt abonnement, deze prijzen zullen hetzelfde blijven. Ook dit zal ingaan per 1 september. Wij hopen hiervoor op jullie begrip.

Ruimte voor sponsoren

In het nieuwe pand is er ook ruimte voor extra sponsoren, heb je hier interesse in? Dan horen wij dit graag en kunnen we samen kijken naar mogelijkheden.

Wij kunnen niet wachten om jullie de nieuwe locatie te laten zien!

Osu, Sensei John

Deel deze pagina: