Karate, MMA, Kickboksen, Zaktraining (Heavy Bag), Judo en Muay Thai wedstrijd training lessen bij Nakama Gym te Harderwijk en Ermelo

Ruim een jaar geleden zijn wij begonnen met karateles te gaan geven bij Nakama Gym te Harderwijk. Naast het karate wordt hier ook Judo, MMA, kickboksen en heavy bag (bokszak) training gegeven.Een jaar gaat heel snel voorbij en wij vinden dat  twee leerlingen van het eerste uur, Gijsbert en Debje toe zijn aan hun eerste examen. Dit examen zal plaatsvinden in de Nakama-gym dojo te Harderwijk. Het examen zal  afgenomen worden volgens  NKA-IFK aangegeven richtlijnen. Mochten zij slagen dan zullen zij bevorderd worden met de rode band (10e kyu). Het examen zal bestaan uit Japanse terminologie, technisch gedeelte  (kata en kihon), stamina en kumite.


Nog even terug naar de leraren Bas en Kjel. Zoals gezegd zijn wij met veel plezier ruim een jaar geleden begonnen met de karate lessen en doen dit nog steeds met veel enthousiasme. Naast de vrijdagavond geven we ook extra conditie trainingen op de zondagen, dit is meestal van 10:00 tot 11:00 uur.

Senpai Kjel heeft veel feeling met de adapt trainingen, welke op de zondag gegeven worden. Ook voor sportvoedingsadviezen kan men bij hem altijd aankloppen. Voor het technische kumite gedeelte heeft Senpai Kjel  altijd veel goede en correcte trainingsprogramma's. Daarnaast is het technisch aspect Syllabus een van zijn favoriete bezigheden om over te brengen.


Sensei Bas heeft veel affiniteit met kata (technische loopvormen) en lesgeven in de combinaties van stoten en trappen bij de karate oefeningen. Beiden leraren vinden het enorm leuk om kumiteles te geven en het geleerde in de praktijk te zien terugkomen, zelf sparren ze ook graag mee.


Als je een les wilt volgen op de vrijdagavond of zondagmorgen meldt je dan aan voor een gratis proefles via de Nakama site te Harderwijk!

Osu Senpai Kjel en Sensei Bas Westening

Deel deze pagina: