Karate, MMA, Kickboksen, Zaktraining (Heavy Bag), Judo en Muay Thai wedstrijd training lessen bij Nakama Gym te Harderwijk en Ermelo

30 maart 2017 organiseren wij voor onze hardwerkende tieners een gastles kickboksen door een van de Nederlandse topklasse dames vechters. Samantha van Doorn is een fanatieke en gepassioneerde vechter die zowel hart heeft voor het vechten als voor les geven. Daarom willen wij als Nakama Gym de tieners belonen voor hun inzet de afgelopen tijd.

Over Samantha: Als 6 jarig meisje was Samantha verplicht om van haar ouders op karate te gaan. Daar kon ik vooral leren mezelf te verdedigen. Ik begon het sporten steeds leuker te vinden en raakte steeds enthousiaster,en werd geselecteerd voor het Nederlands Karate Team waar ik ruim 300 karate wedstrijden heb gedraaid.

Vanaf kleins af aan nam mijn vader me mee naar kickboks / mma gala’s. Daardoor  kwam ik steeds meer in contact met dat wereldje en vond dat prachtig. Mijn vader nam mij mee naar Richard van Asdonck en daar voelde ik mij gauw thuis en mocht toen ik 14 was mijn eerste kickbokspartij knokken. ik ben nu 24 jaar vecht in de A-klasse en heb meer dan 60 kijkbokspartijen geknokt, daarnaast heb ik een wereldtitel in de WFL league.

Als ik vecht kom uit voor DOJO BURNING HEART & VOS GYM AMSTERDAM.

Deel deze pagina: