Kickboxing, MMA, Heavy Bag, Judo and Muay Thai competition fight training classes lessons at Nakama Gym Harderwijk and Ermelo

Beste Nakama's,

Wij hoeven jullie vast niet te vertellen hoe hard de nieuwe regels weer bij ons binnen komen, net als bij vele van jullie. Niet alleen omdat jullie nu niet kunnen sporten, maar ook omdat er voor jullie ook onzekerheden zullen zijn. Wij zullen zoals aangegeven in de persconferentie die zojuist heeft plaatsgevonden helaas moeten sluiten vanaf vanavond tot en met 19 januari.

Als er eerder verandering komt voor sportscholen of er andere mogelijkheden zijn om training aan te bieden laten wij van ons horen. Wij hopen op jullie begrip dat wij met dit weer jeugd niet buiten laten trainen, het is te koud om met elkaar te kickboksen, dit levert teveel blessures op en dat het niet haalbaar is om met groepjes van twee personen op anderhalve meter les te geven. Wel gaan wij verder met podcasts zoals in de vorige corona sluiting. Gezien wij dicht zouden zijn van 19 december tot en met 6 januari willen wij jullie aanbieden vanaf 2 januari deel te kunnen nemen aan de podcasts, wij zullen de link openbaar zetten zodat je vanaf dan alleen maar hoeft te kijken op het Youtube Channel van Nakama Gym om deze trainingen te vinden!

Hoe hard corona ons allen ook treft, wij hopen vanuit de grond van ons hart dat jullie beseffen hoe belangrijk het is dat de contributie binnen blijft komen. Wij kunnen niet blijven staan als de contributie stopt, wij hopen hiervoor op jullie begrip. Natuurlijk hebben wij begrip als er echt geen andere mogelijkheid is en je de contributie niet kan betalen!

Besef alsjeblieft, samen staan en blijven we sterk. Want wij zijn één team, met één taak.

Wij willen jullie als Nakama, ondanks alles fijne kerstdagen en een gelukkig en bovenal gezond 2021 wensen. Probeer er wat van te maken! Stay safe.

Osu,
Sensei John, Danique en team Nakama

Share this page: